FORMIDDAGSTREFF ONSdag 7. september

Velkommen til formiddagstreff!

Nattetemperaturen synker og høsten kommer oss nærmere. Denne onsdagen får vi besøk av Marte-Kari Melkerud og Anne-Lisbeth Bjerke. Anne-Lisbeth er oppvokst i Halden og har sunget i kor og med lokale band. Marte-Kari er organist og pianist og jobbet som kantor i Asak og Tistedal fram til sist nyttår. Nå er hun i Rygge. De to fant fort tonen da Marte-Kari kom til Halden, og de har gjort mange prosjekter sammen. På formiddagstreffet vil de servere oss «Høsten i ord og toner». Det blir viser, salmer og sanger og rikelig anledning til å synge med.

Andakten denne onsdagen blir ved sogneprest Sigvald Steilbu og husbandet vårt er også med oss.

Fellesskapet betyr mye, og som vanlig blir det bevertning med gode smørbrød. Det blir også en runde med loddsalg.

Trenger du hjelp til å komme deg til Frikirken denne dagen, ring 975 86 562, så ordner vi med skyss.