JULEMESSE LØRDAG 18.NOVEMBER 10-15!

Velkommen til vår tradisjonelle julemesse!
Vi har mange fine utlodninger, med gevinster som burde falle i smak for alle, fra barn til godt voksne. Vi nevner spesielt en utlodning relatert til jakt og friluftsliv. Her kan man vinne både utstyr og ferdig jaktresultat i form av viltkjøtt med tilbehør! Bålpanne, saueskinn og mye mer!
Gavekort på koldtbord er en suksess vi har hatt i mange år, og hvem vil vel ikke vinne ferdig selskapsmat, levert på døra, til 20 personer i året som kommer! Utlodning av kransekaker vil foregå hele dagen. En egen utlodning på ved kan være tingen, med dagens skyhøye strømpriser.
På avdelingen for varer til salgs, vil man finne diverse matvarer, kaker, håndarbeid, og fine dekorasjoner laget av naturmaterialer.
Midt på dagen blir det andakt ved pastor Kjersti G. Petersen.
Trekning av alle utlodninger starter klokken 15.00!

Vi ønsker selvsagt at så mange som mulig kommer innom denne formiddagen. Hvis det ikke ermulig for deg, er det likevel mulig å kjøpe lodd. Du kan betale til Vipps 103 063 og merke det med «jul». Samtidig sender du en sms til Randi Grande Stærk, 976 96 098, der du sier hvilken bok du tar lodd på: Barneboka, Jakt og friluftsliv eller på Hovedtrekninga med koldtbordet.
Loddene koster kr. 10.