Alle innlegg av haldenfrikirke

MØTEPUNKT SØNDAG 17.DESEMBER 11.00

Møtepunkt er frikirkens samlingssted tilrettelagt for unge familier.
Møtepunktteamet leder i lovsang, og LIVO, Vibeke Mangen &Lone Bjerke Falch, synger julesanger. Det er søndagsskoletilbud for barna under deler av gudstjenesten.
Denne søndagen har pastor Steilbu et nytt intervjuobjekt på plass i sofaen. Det er Inger Marie Papworth som vil fortelle litt fra sitt liv med Jesus.
Samlingen starter med en kaffekopp, hilsing og mingling. Etterpå er kafeen åpen med salg av varme pølser.
Alle er hjertelig velkommen!

LOVSANGSKVELD

Torsdag 30. november 19.30 inviterer vi til lovsangskveld i kirken.
Halden Soul Teens m/band, og ungdommene i Disciples leder i lovsang. Alle er hjertelig velkommen til en kveld med hvilepuls og lave skuldre, til oppmuntring og oppbyggelse.

1. SØNDAG I ADVENT

Søndag 3. desember er 1. søndag i advent. Da inviterer vi til gudstjeneste kl. 11.00  der pastor Sigvald Steilbu taler.
Det blir sang av Musikkgledens venner, og søndagsskole for barna.
Etterpå er alle velkommen til kirkekaffe.

Pastor Steilbu taler i søndagens gudstjeneste.

Gudstjeneste 26.november 11.00

Velkommen til gudstjeneste søndag 26.november.
Dagens taler er Dagfinn Stærk.
Søndagsskolen tar i mot alle barn fra 3 år.
Yngre barn er velkommen sammen med en voksen.
Etter gudstjenesten er alle velkommen til kaffe og en prat i kirkestua.

JULEMESSE LØRDAG 10-15!

Lørdag 25. november er dagen kommet for vår årlige julemesse.
Her finner du spiselige gaver til den som har alt, kortreist mat av gode, lokale råvarer. Ingen julemesse uten utlodning, og vi har fire å velge i. Vi nevner spesielt muligheten til å vinne et koldtbord for 20 personer, levert til ønsket anledning i løpet av kommende år!
Fortløpende under dagen trekker vi kransekakevinnere,
og kafèen selger kaker, vafler og kaffe, samt varme pølser.
11.30 synger Yngreskoret, og dagen avsluttes med andakt ved pastor Steilbu kl 15.00, før vinnerne av utlodningene trekkes.
Varmt velkommen!

GUDSTJENESTE SØNDAG 19. NOVEMBER

Søndag 19. november kl. 11.00 inviterer vi til gudstjeneste med nattverd.
Dagens taler er Geir Otto Holmås, tidligere bibelforsker ved Menighetsfakultetet, nå lærer  ved NLA-høyskolen.
Halden Soul Teens leder i lovsang.
Søndagsskolen står klar til å ta i mot alle barna, og etter gudstjenesten er alle velkommen til en kopp kaffe og prat i kirkestua.

GUDSTJENESTE ALLEHELGENSDAG 5.NOVEMBER 11.00

Søndag 5. november markerer vi Allehelgensdag med gudstjeneste i kirken kl. 11.00.
Dagens taler er Sverre Nilsen.
Søndagsskolen er som vanlig åpen for alle barn fra 3 år og oppover. Yngre barn er velkommen sammen med en voksen.
Etter gudstjenesten er alle velkommen til kaffe, saft og kjeks i kirkekstua.
Tre bilder fra søndagsskolen. Foto.

SØNDAG 29. OKTOBER I GREÅKER FRIKIRKE

I år er det 500 år siden Martin Luther skrev de 95 berømte tesene  mot avlatshandelen i Den katolske kirke. Dette ble starten på det vi kjenner som Reformasjonen, og søndag 29. oktober 11.00 markeres reformasjonsjubileet med festgudstjeneste i Greåker Frikirke.
Dagens taler er Rolf Kjøde, tidligere generalsekretær i Normisjon.
Gudstjenesten er et samarbeid mellom frikirkene i Østfold, NLM, DELK og Israelsmisjonen.
Etter gudstjenesten fortsetter markeringen med middag, seminar og paneldebatt.

GUDSTJENESTE SØNDAG 22.OKTOBER 11.00

I søndagens gudstjeneste får vi to besøk.
Gutta i Totakt&Sang vil stå for masse sang og musikk,
og Olaf Alsaker fra organisasjonen Åpne Dører er dagens taler. Dette er dagen da vi er på å markere støtte til forfulgte kristne verden over. Dagens kollekt går til Åpne Dører.
Det er søndagsskole for barna, og etter gudstjenesten er alle velkommen til kirkekaffe.

Sammen om oppdraget